112Security
De mens de sterkste schakel

 Onze diensten

The Awareness workshop
Een workshop waar verschillende kanten van Awareness naar voren komen. De bedoeling van de workshop is dat collega’s (directie) een presentatie te zien krijgt waarbij veel interactie plaats vindt. De presentatie die gegeven wordt is in grote lijnen standaard. Per bedrijf wordt deze wel op maat gemaakt, voor het ene bedrijf is namelijk onderwerp A belangrijk en voor het andere bedrijf onderwerp B. Zo zullen er de workshop dingen naar voren komen die voor dat bedrijf interessant zijn.

The Awareness game
Een leuk en laagdrempelig spel waarin  veilig omgaan met computers, informatie mails enzovoort op een leuke manier onder de aandacht gebracht wordt en mensen net iets bewuster te maken. Vaak kun je met een paar kleine veranderingen een groot resultaat behalen en de risico's beperken.
Focus bij de game is plezier maken, veel lachen en zo ongemerkt dingen te leren en meer bewust te worden.

The Awareness programme
Een programma waarbij verschillende dingen in de praktijk voor komen; zo zullen wij 2 á 3 keer per jaar een test via de mail uitvoeren , Zo zullen wij 2 keer per jaar langs komen om te evalueren en hoe het gaat en kunnen wij proberen ‘fysiek’ binnen te komen.
Wij komen 2 keer per jaar langs, bij deze meetings komen wij met de resultaten van de mails. Hier kunnen ook negatieve resultaten uit naar voren zijn komen, wij kunnen dan met een voorstel komen om deze via een leuke workshop/game (teambuildingsactiviteit) kenbaar te maken en er naar te streven dat deze tekortkoming niet meer gebeurt.